Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Praktische informatie

Een healing & reading kan zowel in mijn praktijk als op afstand plaatsvinden. Voor een reading &healing op afstand is het handig om een recente foto mee te sturen. Indien je een foto meeneemt of stuurt via de mail van een andere persoon, dien je vooraf toestemming te vragen aan die persoon, als het gaat om readingsvragen of healing. Bij een reading&healing op afstand of bij een telefonisch consult  dien je vooraf te betalen.

Healingen en readingen vinden plaats op afspraak. Om een afspraak te maken kun je mij een mail sturen of bellen op tel.nr 06-23505205 op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Betalingswijze
Consulten in mijn praktijk: na afloop betalen. Pinnen is niet mogelijk.
De bedragen voor een healing of Reading op afstand dienen van te voren betaald te worden
Deze bedragen kunnen worden overgemaakt op IBAN rek.nr. NL13 RABO 0157 3495 35 t.n.v. Kristal Healer Reader Praktijk.

BIC Code RABONL2U

Prijzen
Zie prijslijst

Als de afspraak niet door kan gaan, dien je deze tijdig (24 uur van te voren) af te zeggen, anders worden de kosten van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid
Adviezen en werkmethoden garanderen geen genezing en mogen uitsluitend gebruikt worden in aanvulling op en nooit in plaats van de reguliere behandelwijze. Voor enige schade ontstaan tijdens of na een consult en alles wat hieruit kan voortvloeien ben ik (Rachel Helmhout), noch mijn praktijk niet aansprakelijk.
Graag verwijs ik je naar mijn algemene voorwaarden.

Copyright © All rights reserved by Rachel Helmhout.

You cannot copy content of this page