Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Moeder Aarde

Onze Aarde gaat momenteel door veel transformatie processen heen. Oude energie en geschiedenis komen naar de oppervlakte en worden eruit gewerkt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. We zijn op weg van het ik tijdperk naar het wij tijdperk. De trilling van Moeder Aarde wordt steeds iets verhoogd. Dat gaat allemaal niet zonder slag of stoot.

Deze transformatie werkt diep in op alle mensen en dieren. Veel mensen kampen met allerlei processen die uitgewerkt mogen worden, zodat onze trilling mee kan resoneren met die van de aarde. Zodat ook wij van het ik naar het wij tijdperk kunnen gaan. De processen die hiermee gepaard gaan worden vaak als zeer heftig ervaren.

Voor Moeder Aarde is dit ook heftig. Op een avond kreeg ik via de Spirits te horen en zien dat er kristallen zijn die Moeder Aarde extra willen helpen om makkelijker door haar transformatie proces heen te komen. Daarnaast werken deze kristallen samen met alle natuurrijken. En dat werkt weer door in onze directe omgeving en dus ook voor ons. Ik kreeg te zien dat deze kristallen de Elohim eenheids energie van de krachtplaats van het Elohim-Centre in zich wilden opnemen en graag bij mensen in de tuin wilden liggen, zodat het ook daar een krachtplaats kan worden. Een krachtplaats die Moeder Aarde, omgeving en mensen helpt. Alle kristallen samen zullen een nieuw netwerk of krachtwiel gaan vormen. Ik heb daarom contact gezocht met het Elohim-Centre en Joke gevraagd of zij dat wilde doen.

Joke heeft hiervoor een speciaal programma op een aantal Kristallen gezet, zodat er een nieuw netwerk kan komen om Moeder Aarde, de omgeving, mensen en dieren te ondersteunen in deze tijd. Daarnaast staan de natuurrijken te trappelen om hun Magie te mogen strooien in jouw tuin en omgeving.

Draag jij Moeder Aarde een warm hart toe? Wil je haar ondersteunen? Wil je een unieke krachtplaats in jouw tuin die omgeving en mensen optilt?

klik hier om te bestellen Je kunt één, twee, of drie soorten aanschaffen.

You cannot copy content of this page