Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

www.elohim-centre.org Het Elohim-Centre: Krachtplaats, helende tuinen, kristalshop, workshop en (beroeps)opleidingen, reading-healing praktijk.

www.jonnieprins.nl praktijk voor energetische bewustwording, Reiki, kristallen, reading, healing, mindfulness en voedingsadviezen.

www.flowremedies.nl Bianca maakt edelsteenremedies, deze remedies worden verkregen door de aanwijzingen die zij van de bovenwereld ontvangt en aangevuld met de aardse kennis van bijv. Bach remedies. Hierdoor ontstaan zeer zuivere Remedies die op allerlei vlakken kunnen worden ingezet.

www.paikeadragon.nl Aardehelaer, natuurcoach, krachtvoorwerpen, massage,healing en reading.

www.deconnector.nlNieuwetijdsproduct voor gevoelige kinderen , volwassene en tuin; geeft kinderen en volwassene het thuis gevoel terug, schenkt warmte en veiligheid, haalt een teveel aan indrukken weg en verbind het kind of volwassene met waar het ooit vandaan is gekomen. Een heel puur product dat veel energetisch werk verricht doordat er gebruik is gemaakt van heilige geometrie, kristallen en kleuren. In de tuin bewaart het de oorspronkelijke energie.

www.urpichai.nl Arno van dijk, Soul Body Fusion® leraar, energetisch coach, Reiki Master en channelaar van inwijdingen.

www.ikinmijnkracht.nl Kindercoach, MEE therapie, systeemopstellingen, Acces Bars, HSP, voor kinderen en volwassenen.

www.tijdgeest-magazine.nl bewustzijnsverruiming, alternatieve gezondheid, grenswetenschappen, therapie, opvoeding, seksualiteit en paranormaliteit. Gratis voor nieuwschierige, leergierige, zoekers en geestverwanten!

www.new-age.startkabel.nl
www.spiritueel.webdraad.nl
www.nieuwetijdskinderen.jouwpagina.nl
www.spiritueel.startkabel.nl
www.spiritueel.coolestart.com
www.para-spiritueel.goedbegin.nl

www.besteoverzicht.nl

www.edelsteen-therapie.beginthier.nl

You cannot copy content of this page