Telefoonnummer

06-23505205

E-mail

khrpraktijk@hotmail.com

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00 uur

Kinderen

In deze tijd wordt het steeds bekender en duidelijker dat er veel kinderen zijn die ‘ anders zijn dan anderen’. Kinderen die hele wijze uitspraken doen, waarnemingen hebben of heldere herinneringen aan een vorig leven hebben. Kinderen die heel gevoelig zijn voor allerlei prikkels, voeding en energieën.

Kinderen die niet lekker in hun vel zitten en dit via het gedrag laten zien.

Soms dragen deze kinderen de naam; Nieuwetijdskinderen, Sterrenkinderen , Indigokinderen, Kristalkinderen, Regenboogkinderen of Goudentijdskinderen.

Dit zijn aardse termen, die een bepaalde groep aanduiden, het is een aardse manier om bepaalde kwaliteiten van een groep kinderen duidelijk te maken op een manier die iedereen kan begrijpen. Het geeft handvaten en bewustwording, hoe ouders en omgeving hier mee om kunnen gaan.

Alle Kinderen(groot of klein) draag ik een zeer warm hart toe, of ze nu onder een bepaalde naam vallen of niet. Kinderen zijn zo puur, zo vol met onvoorwaardelijke liefde en een spiegel voor onze ziel. Zij staan dicht bij de bron en zijn erg wijs omdat zij vanuit het hart leven. Zij zijn kwetsbaar en krachtig tegelijk. Kinderen leren ons waar het in het leven werkelijk om gaat.

Ik ben er van overtuigd dat dit slechts het topje van de ijsberg is en er nog veel meer soorten nieuwe kinderen (en dus ook termen/namen daarvoor) zullen gaan verschijnen in de toekomst.

Voor al die Kinderen (en hun ouders) die ‘ anders dan anders’ zijn bied ik mijn hulp aan.

Wat kan ik voor ouders en kinderen betekenen?

  • Door middel van Reading komt er inzicht in wie het kind in essentie is; wat het voelt, denkt, hoe energie invloed op het kind heeft; waar het last van heeft;  wat daaraan te doen is; welke stappen er nodig zijn om het kind weer lekker in zijn vel te krijgen; hoe daarmee omgegaan kan worden.
  • Door middel van Healing komt het kind weer in balans en steeds meer in zijn kracht te staan;
  • Door middel van coaching wordt het kind en de ouders stapsgewijs geleerd hoe het volgens aardse wijze kan functioneren en toch zichzelf kan zijn.
  • Kortom; door gebruik te maken van mijn lijntje met de bovenwereld, mijn eigen aardse kennis en ervaringen op dit vlak, word er een op maat gesneden advies uitgebracht die past bij het unieke systeem van het kind.

You cannot copy content of this page